Хората се разделят поради най-различни причини: несходство в характерите,

...
  Хората се разделят поради най-различни причини: несходство в характерите,
Коментари Харесай

Най-смешните поводи за развод

 

Хората се разделят заради най-различни аргументи: несходство в характерите, банална невярност или поради алкохолизма на някоя от половинките. Но от време на време аргументите за бракоразвод могат да бъдат в действителност неуместни:

В Япония да вземем за пример съображение за бракоразвод може да стане неприличната поза на сън на някой от съпрузите.

За безспорен съдист пък бил приет американецът Даниелсън, който пречел на жена си Бебе да чете детективски романи. Във всяка нова книга, която тя си купувала, мъжът почтително записвал на 30-та страница името на килъра, с което правел по-нататъшното четене безсмислено. След разглеждане на делото съдията незабавно дал на дамата бракоразвод поради жестокото малтретиране от страна на брачна половинка ú.

Британецът Нил Дохарт се развел с жена си поради пристрастеността си към футбола. Както се оказало, дамата изпрала ризата му с сбирката от подписи, което било класифицирано от съда като същински акт на вандализъм.

През 2008 година в Съединени американски щати брачна половинка напуснала мъжа си, откакто протезата му (за увеличение на пениса) се счупила по време на секс.

Зарад ревнивост към обичаното куче на жена си, първенец на доста киноложки изложения, германец почнал скрито да храни четириногото с нездравословни и калорични лакомства. Бедният псе наддал тегло и повече нямало по какъв начин да взе участие в състезания по хубост, а брачната половинка се досетила за подлостта на благоверния си.

През декември 2011 година 99-годишен италианец подал молба за бракоразвод, откакто разкрил любовни писма, които половинката му била писала до любовника си през 1940-а година. След раздялата те са записани като най-възрастните разведени в света.

След красивата си женитба италианска двойка отишла на меден месец в Париж, само че незабавно след него девойката подала молба за бракоразвод, тъй като прекарала сантименталното пътешестване в компанията на своята… свекърва. Съпругът взел на медения месец и своята майка, тъй като просто я обожавал.

Андрей Карпов от Мурманск изгубил на карти от собствен другар огромна сума пари и предложил да заложи своята брачна половинка. Партньорът на Андрей се съгласил и спечелил и този залог. Не е известно дали дамата се е съгласила да изплати хазартния дълг на мъжа си, само че след този случай се развежда с него и се омъжва отначало, точно за другия картоиграч, победил в злощастната игра.

В Канада брачната половинка има право да изиска бракоразвод, в случай че мъжът ú хърка прекомерно мощно и смущава нейния сън.

Нигерийски съд не разрешил на жена да се раздели със брачна половинка си, макар недоволствата ú, че пенисът му е прекомерно огромен. Така че огромните членове не са основателна причина да разкараш някого.

В Саудитска Арабия жена може да приключи брака си, в случай че нейният мъж не ú дава кафе.

Румънка пък решила още веднъж да разкара брачната си халка, тъй като женихът отказвал да носи долни дрехи.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР